21 Eylül 2013 Cumartesi

Tagged Under: , ,

Lucy Hale

By: Unknown On: 06:44
  • Share The Gag
  • Karin Lucille Hale (14 Iyun 1989), Amerikali aktrisa ve mugennidir. Amerikan Juniors musabiqesini qazanmışdır.Bilinen rollari ,Bionic Woman serialinda Becca Sommers, Priveleged serialinda Rose Baker ve Pretty Little Liars serialinda Aria Montgomery.

    Lucy Hale televiziyada ilk defe 2003- cu ilde doğulduğu şehere, Memphis, Tennessee 'ye, gelen American Juniors musabiqesine qatılaraq görünmüşdür. En yaxsi bitiren 5 neferden ibaret vokal qrubun bir parçası olmuşdur.
    American Juniors musabiqesinden sonra Lucy, qonaq aktrisa olaraq Drake&Josh , Ned's Declassified School Survival Guide , The O.C ve How I Met Your Mother seriallarinda rol almışdır. Disney Channel 'da gosterilen Wizards of Waverly Place serialinda 2 seriya rol aldı. En boyük çıxışını Sisterhood Travelling Pants 2 filminde Effie rolu ile etdi. Rose Baker rolu ile Priveleged serialinda başrol oynadi.
    Dekabr 2009'da kitab esasinda cekilen Pretty Little Liars serialinda Aria Montgemery olaraq rol aldı. Aria rolu ile 2010 Teen Choice'de en yaxsi aktrisa mukafatini qazandı.
    2010  CSI: Miami serialinda "Show Stopper" seriyasinda qonaq aktrisa olaraq rol aldı.
    A Cindirella Story : Once upon a song filminde basrol oynadi ve film 2012- ci ilin yanvarinda televiziyada gosterildi.

    0 yorum:

    Yorum Gönder