16 Ağustos 2015 Pazar

Tagged Under: , , , , ,

Jennifer Lopez

By: Unknown On: 02:51
  • Share The Gag
  • Jennifer Lopez kimdir? Jennifer Lopez kısaca ünlü ABD’li bir ünlüdür. Pek çok alanda çalışmalarıyla tanınan ünlü yıldız bu güne kadar oyunculuk, şarkıcılık, moda tasarımcılığı, dansçılık, film yapımcılığı, girişimcilik ve yardımseverlik gibi çok sayıda aktivite ile ismini duyurmuştur.
    Jennifer Lopez ne zaman doğdu? Jennifer Lopez 1969 yılında doğmuş bir aktristir. Jennifer Lopez’in doğum tarihi 24 Temmuz 1969’dur. Jennifer Lopez’in burcu nedir? Jennifer Lopez’in burcu aslandır.
    Jennifer Lopez’in kısaca hayatı, nasıl ünlü oldu? Jennifer Lopez Porto Riko asıllı anne ve babanın çocuğu olarak New York’ta dünyaya gelmiştir. Doğduğunda ailesinin maddi gücü yeterli olmadığı için küçük bir evde yaşamışlar daha sonra geniş bir eve taşınmışlar ve Jennifer Lopez dans ve müzik dersleri almaya başlamıştır. Ailesi çocuklarının evde kendileri önünde ve başkaları önünde konuşabilmelerini ve şarkı söyleyebilmelerini önemsemişler bu tip konulardaki hassasiyetleri Jennifer Lopez’in gelecekteki başarılarının anahtarı olmuştur.
    Lise yıllarında 17 yaşındayken “My Little Girl” ismindeki drama filminin seçmelerine katılmış burada “Myra” karakterini oynamış ve aktris olmaya karar vermiştir. Ailesi bu konuda ona destek olmamış bunun üzerine ailesinden ayrılarak Manhattan’da yaşamaya başlamıştır. Bir süre küçük roller dışında oyunculuktan uzak kalmış dansçılık, şarkıcılık ve koreograflık yapmıştır.
    Özellikle dans alanında önemli bir başarı elde eden Jennifer Lopez aktrislik hayalinden vazgeçmemiş dansçılık ve şarkıcılığın yanında 1993 yılında film ve dizilerde oynamaya başlamıştır. 1997 yılında rol aldığı ve başrol oynadığı “Selena” ismindeki biyografik filmdeki oyunculuğu büyük takdir toplamıştır. 1998 yılında “Out of Sight” filmi ile maddi başarı yakalamış ve 1999 yılında ilk stüdyo albümü olan “On the 6” ismindeki albümünü de çıkararak büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Bu albümde yer alan “If You Had My Love” şarkısı müzik listelerinde uzun süre bir numarada kalmıştır.
    Jennifer Lopez kimdir, Jennifer Lopez hayatı ve Jennifer Lopez hakkında bilgi konusunu ele aldığımız yazımızda son olarak Jennifer Lopez’in burcu nedir sorusunu cevaplayacağız. Jennifer Lopez’in burcu aslandır.

    0 yorum:

    Yorum Gönder