23 Aralık 2013 Pazartesi

Tagged Under: ,

Avril Lavigne’nin Sevdiği Şeyler, Favorileri, Avril Lavigne’nin Hoşlandığı Şeyler

By: Unknown On: 05:56
  • Share The Gag
  • Avril Lavigne’nin en sevdiği yemek nedir? Avril Lavigne’nin favori yiyeceğinin pizza olduğu bilinmektedir. Avril Lavigne’nin en sevdiği renk nedir? Avril Lavigne en çok siyah ve kırmızı renklerini sevmektedir.

    Avril Lavigne’nin en büyük hobisi nedir? Avril Lavigne hayatı boyunca müzikle iç içe olan bir sanatçıdır. 2 yaşındayken annesiyle birlikte kalabalık grupların önünde şarkı söylemeye başlamıştır. Şarkıcılık kariyerinde ailesi hep yanında olmuş okula önem vermeyip atılması üzerinde çok fazla durmamışlardır.

    Avril Lavigne’nin en sevdiği film hangisidir? Avril Lavigne’nin favori filmleri Eminem’in başrolde oynadığı ve Curtis Hanson’ın yönettiği bir drama filmi olan ve 2002 yılında çekilen “8 Mil” ve yönetmenliğini Donald Petrie’nin yaptığı, başrolünde Avril Lavigne’nin çok sevdiği Sandra Bullock’un da yer aldığı Amerika yapımı bir komedi/gerilim filmi olan “Güzel Dedektif” şeklindedir.

    Avril Lavigne’nin en sevdiği şarkı hangisidir? Avril Lavigne en çok bir Amerikan alternatif rock grubu olan ve 1987 yılında New York’ta kurulan “Goo Goo Dolls” isimli grubun Melekler Şehri filmi için bestelediği ve büyük bir başarı elde ettiği şarkı olan “Iris” parçasından hoşlandığını söylemiştir. En sevdiğin müzik grupları hangisi sorusuna ise Avril Lavigne; Amerikan alternatif rock grubu olan “Goo Goo Dolls” isimli müzik grubunun ve 1990’ların başında San Francisco’da kurulan bir alternatif rock grubu olan “Third Eye Blind” müzik grubunun ismini vermiştir.

    Avril Lavigne’nin en sevdiği kişi kimdir? Avril Lavigne en çok ABD’li ünlü sinema oyuncusu Sandra Bullock ve Örümcek Adam film serisinde başrol oyunculuğuyla tanınan ünlü Amerikalı aktör Tobey Maguire’yi sevmektedir.

    Avril Lavigne’nin en sevdiği arkadaşları kimlerdir? Avril Lavigne’nin en iyi arkadaşlarım diye belirttiği kişiler İngiliz şarkıcı ve oyuncu Kelly Osbourne, Hilton otellerinin varisi Paris Hilton ve Grammy ödüllü Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı Shakira’dır.

    0 yorum:

    Yorum Gönder