12 Eylül 2015 Cumartesi

Tagged Under: , , , , , , ,

Power Rangers Filminin Çekimleri Başlıyor

By: Unknown On: 11:23
  • Share The Gag
  • Merakla beklenen Power Rangers filminin çekimlerinin başlama tarihi belli oldu. 18 Ocak 2016'da Vancouver şehrinde başlayacak.
    Yönetmenliğini Dean Israelite (Project Almanac) ve senaristliğini Ashley Mirror ile Zack Stentz (X-Men: First Class, Fringe) üstlendiği film çocukken ayıla bayıla izlediğimiz dizinin birebir uyarlaması olacak. Jason, Zack, Billy, Trini ve Kimberly'den oluşacak Power Rangers ekibi hain cadi Rita Repulsa ve onun orduları ile dövüşecek.
    Şu an için filmde kimler oynayacak belli değil. İnternette dolanan dedikodular ise ne kadar doğru bilmiyoruz. Fakat çekim tarihleri belli olduğuna göre oyuncular da önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanır.
    Şu an 22. sezonu gösterilen dizinin reytingleri oldukça yüksek. Oyuncak satışları ise her zamankinden daha fazla. Özellikle Mighty Morphin Power Rangers izlereyek büyümüş ve alım gücü yüksek hayranlar için çıkartılan "Legacy" adlı figürler kapış kapış gidiyor. Stoklarda kalmayan modeller ise Ebay'de 500 dolara alıcı bulabiliyor. Popülerliğinin zirvesinde olan bir "çocuk dizisi"nin sinema uyarlamasının başarısız olması çok büyük bir sürpriz olur. Sonuçta dev robotlar, canavarlar ve süper kahramanlar olacak filmde. Pasific Rim başarılı olduysa Power Rangers'ın ölüsü gişeyi sömürür.

    0 yorum:

    Yorum Gönder