12 Eylül 2015 Cumartesi

Tagged Under: , , , , ,

PKK Van ve Tunceli'de Saldırdı: 2 Asker Yaralı

By: Unknown On: 11:41
  • Share The Gag
  • Van'ın Çatak ilçesi ve Tunceli'nin Ovacık ilçelerinde PKK'lılar jandarma karakoluna saldırdı. Saldırılarda 2 asker yaralandı.
    CİZRE'DE YASAĞIN ARDINDAN İLK KARELER
    DİYARBAKIR'IN SUR İLÇESİ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜDİYARBAKIR'DA TERÖRİSTLER LOKANTAYI TARADITESLİM OLAN TERÖRİSTLERİN ÜZERİNDEN BU FOTOĞRAFLAR ÇIKTISURİYE'DEN ATEŞ AÇILDI, REYHANLI'DA BİR ASKER ŞEHİT
    Van'ın Çatak ilçesinde Narlı Jandarma Karakolu'na PKK'lılar, roketatar ve otomatik silahlarla saldırdı, 1 asker yaralandı. Tunceli'de de Jandarma Karakoluna PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırı sonucu bir asker hafif yaralandı.
    BİR AY İÇİNDE 3 KEZ SALDIRDILAR
    Çatak ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıktaki Narlı Jandarma Karakolu'nda bu akşam saatlerinde bir grup PKK'lı roketatar ve otomatik silahlarla ateş açtı. Askerlerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Teröristler dağlık alana doğru kaçarken, açılan ilk ateş sırasında yaralanan asker, Van'da tedavi altına alındı. Narlı Jandarma Karakolu bir ay içinde 3 kez teröristlerin saldırısına uğradı.
    KOBRA TİPİ HELİKOPTERLER YOĞUN BOMBARDIMANA TUTTU
    Tunceli'nin Ovacık ilçesine bağlı Torunoba Jandarma Karakoluna yönelik akşam 17.30 sıralarında bir grup PKK'lı terörist tarafından saldırı gerçekleştirildi. Saldırıya karşılık veren askerler ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada bir asker ayağından aldığı kurşun yarası ile hafif yaralandı. Çatışmanın ardından yaralı asker Tunceli Alay Komutanlığından kalkan skorski helikopter ile hastaneye kaldırılırken bölge, 2 kobra tipi helikopterlerle yoğun bombardımana tutuldu. Kaçan terörist gruba yönelik bölgede

    0 yorum:

    Yorum Gönder